Какво се включва в цената и какви отстъпки предлагате?

– Поради строгата индивидуалност на всеки проект, цените на крайния продукт варират в широк диапазон. Освен това ние предлагаме редица услуги и допълнения към продуктите, което допълнително усложнява направата на предварителна оценка. За конкретни цени и отстъпки може да се говори единствено след консултация с наш представител. Въпреки това, ние ви уверяваме,че Евростил Груп ЕООД предлага възможно най-конкуретните цени за съотвентното високо качество.


Предлагате ли дограми на изплащане?

-Да, предлагаме дограми и всички предлагани от нас продукти на изплащане. Работим съвместно с УниКредит Булбанк. Разсроченото плащане е за период по избор, с удовлетворяващ клиента размер на месечната вноска. Одобрението отнема половин час.


Какви са сроковете за изпълнение на поръчката?

– Цялостния процес по изпълнение на проект включва предварителна среща на място за взимане на точни размери и коментар по проекта, изработка на продукта, транспорт и монтаж. Сроковете могат да варират според сложноста на проекта, но нормалния срок е от 10 работни дни. В интензивния сезон (април-октомври) срокът достига до 15 -20 работни дни. За всички подробности ще бъдете запознати при консултацията в нашите офиси.


Мога ли да се обърна към вас и след като ми изтече гаранцията?
-Да, предлагаме пълно както гаранционно, така и извънгаранционно обслужване. Ние сме утвърдена компания в бранша и дългогодишния ни опит го доказва. Можете да бъдете сигурни,че за разлика от много фирми еднодневки, ние ще бъдем насреща дълго след като гаранционния срок на продукта ви изтече.


Каква територия покриват вашите услуги?

-Ние работим в цяла България, като имаме осъществени проекти по Черноморието, в Родопите, северна и западна България. Разбира се, поради локацията ни сме предимно търсени във всяко населено място в област Пловдив.