При избора на обзавеждане за работното място или дома, водещ е стремежът към интересен и нетрадиционен дизайн, който същеверменно да е функционален и практичен, Именно с тази цел Ви представяме нашата продуктова гама от вътрешни щори, които отговарят на този стремеж. Богатия асортимент, широките възможности за монтаж и многообразието на цветове и десени, правят вътрешните щори универсално средство за слънцезащита.

Вертикални щори

2.1Едно интересно решение за създаване на неповторим интериор, благодарение на висококачествените материали и богатата цветова гама. Практичен и функционален продукт, придаващ елегантност и стил на всеки дом и офис. Изработват се от текстилни, кожени или ламели с дървесни и други видове фладери с ширина 89мм.

Тъканите могат да бъдат подбрани в широк диапазон - от леки, полупрозрачни SCREEN материали, до напълно непропускливи (40 - 100% BLACK OUT модели), което ги прави подходящи за спални и офисни помещения. Използваните материали са антистатични, отблъскващи прах и дим и лесни за подръжка. Вертикалните щори се предлагат с декоративен корниз, който придава завършен вид на изделието.


Венециански щори

Традиционен продукт - хоризонталните алуминиеви щори притежават добри слънцезащитни свойства. Изработват се с ширина на ламела 25мм и 16мм, в многообразна цветова гама. Този модел вътрешни интериорни щори е не само
практичен, но и универсален.

Хоризонталните щори подчертават строгaта, официално-делова обстановка в офиса. Могат да бъдат монтирани вградени, върху стъклодържател, между рамките на дървена дограма, с допълнителни екстри за наклонени повърхности. Механизмите за управление
позволяват лесно и ефективно регулиране на светлинния поток.


Плисе щори

2.2Изключително ефектен продукт! Плисе щорите са едно интересно решение за оформлението на Вашите прозорци. Съвременният дизайн на помещенията изисква включването на нестандартни форми:

триъгълни прозорци, елементи на арка, панорамни прозорци със сложна конфигурация. Ако при тяхното декориране желаете да избягате от строгите вертикални или хоризонтални линии на традиционните модели, то трябва да се насочите към плисе щорите. Изработват се както от антистатични материали, така и от текстили със сребърна промазка за постигане на по-добра светло- и топлоизолация.

Екзотичен вид на помещенията могат да придадат щорите "ден и нощ", изработени от два модела разноцветни тъкани, с различна степен на светлоотражение и пропускливост. Това дава възможност да се експериментира със светлината в посещенията.


Римски щори

2.3Това е един от най-актуалните модели в съвременния интериор. Елегантен дизайн, внасящ уют и топлина във всеки съвременен дом. Изработва се от висококачествен текстил в меки, пастелни тонове.

Възможността за използване на различни по състав тъкани, позволяват създаването на леки, въздушни линии.В този модел щори се използват както плътни, така и леки, ефирни и полупрозрачни материи. Механизмът осигурява лесен демонтаж на текстила за почистване или подмяна.


Щори "японска стена"

2Японската стена ще придеде невероятен съвременен вид на Вашето жилище. Този вид щора предлага един алтернативен и атрактивен начин да се акцентира върху големите прозорци. Тя е лесна за управление, регулира слънчевата светлина и осигурява уединение. Защо да не създадете нещо наистина различно във вашия дом? Подвижните панели представляват еволюция от традиционните щори, с по-изчистена и модерна визия. Елегантно стилизираните цветове подчертават всеки декор.