Сенници – тента

Предлагаме Ви изделия със съвременен дизайн, устойчиви механизми, лесна експлоатация, изработени изцяло с алуминиева конструкция – осигуряват защита и комфорт в горещите летни дни. Сенниците са подходящи за функционално декоративно оформление на витрини, тераси, прозорци, външни площадки на търговски обекти и други.

Богатата ни цветова колекция от акрилни платове дава възможност за добавяне на завършващ акцент в екстериора на Вашата сграда. За рекламни цели се изпълнява печат на фирмено лого и надписи. Управлението е ръчно или дистанционно, с автоматично електрозадвижване.


Сенници – класически

Класическият сенник е изработен изцяло от алуминиева конструкция, която гарантира неговата дълготрайност. Сенникът е с прибиращ механизъм – редуктор, задвижван от ръчна манивела. Това позволява регулиране на степента на засенчване, както и прибирането на сенника през зимния период.

Платнището е изработено от модерните напоследък акрилни платове, които не запарват, с тефлоново покритие против киселинни дъждове и мазни петна. Този вид сенник е подходящ за декоративно и функционално засенчване на жилищни балкони, прозорци, витрини на търговски обекти и обществени сгради.


Сенници – носеща конструкция

Носеща конструкция за сенници. Подходяща за функционално и декоративно оформление на външни площадки. Изработва се с платнища с PVC промазки или акрилни платове. Цветовото съчетание е по желание на клиента. Сенникът се управлява дистанционно, с автоматично електрозадвижване. Максимални размери: 600см х 600см